lördag 5 september 2009

Latorp - Eker 10 - 0

Vilken dag det blev! Trots en tveksam väderprognos fick vi (Tysslinge lokala nämnd/förvaltning) en bra dag i vårt tält hos Tant Grön. Mycket folk i rörelse, många utställare och några bra kontakter. Vi har beslutat oss för att finnas mer ute på olika publika aktiviteter och i december ska vi prova att finnas utanför vår coop och ICA affär.
Vi kommer att fortsätta med vår närvaro på våra bibliotek en gång per månad, måndag i Vintrosa och tisdag i Garphyttan, alltid mellan 17 - 19.

På väg hem från Vintrosa stannade jag på Björkvallen och fick se Latorp IF (och sonen) vinna med klara 10-0. Genom fotbollen har många kompisband skapats, och efter matchen blev delar av båda lagen sittande på plan för att prata.

På kvällen vinner så Sverige mot Ungern med 2-1, fast det blev en konstig upplösning i 94:e och sista minuten. Zlatans mål lär gå till historien.

Nu återstår att skriva min spalt till vår tidning NaturNära Tysslinge, får du inte den i din postlåda kan du hämta den på www.orebro.se/tysslinge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar