tisdag 3 mars 2009

Mycket politik blir det

Fredag förmiddag förflöt med ordförandemöte, budget 2010 stod på programmet. Den senaste tidens ekonomiska kris gjorde att även budget 2009 diskuterades, nerjustering med en eller två procent?
Eftermiddagen, lördagen och lite av söndagen gick åt att slutjustera en offert till en skola som ska konvertera från oljepanna till bergvärme. Lördagens sol från en klarblå himmel lockade dock till långpromenad och kaffe ute.
Måndag med fler aktiviteter för att slutföra de två projekt som vi nu jobbar på, två ganska stora panncentraler som har konverterats till bergvärme. På kvällen internt möte med andra folkpartister som sitter i olika nämnder. Inte oväntat var det budget 2010 som var på tapeten.
Under hela dagen har det snöat, så väl hemma fanns det en del snö att flytta på. Vi politiker har förmånen att kunna motionera på fler sätt!
Idag (tisdag) möte med min förvaltning och eftermiddag med nämndsammanträde i programnämnden. Däremellan telefonsamtal för att få fram priser till nya offerter, efterlysa besked om redan lämnade och jaga på entreprenörer så att tidplaner hålls.
I helgen rapporterades att svanarna anlänt till Tysslingen, ett säkert vårtecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar