måndag 22 november 2010

Svartskallepartiet igen

Det blev ett kortvarigt partiarbete, tyvärr på grund av trakasserier. Jag hade hoppats att min uppmaning tidigare att arbeta aktivt inom de mer etablerade partierna var/är en bättre metod och att man därför beslutat lägga ner partiet.

Att genom hot och trakasserier neka någon hans/hennes fria rätt att uttrycka en åsikt är förkastligt och, hoppas jag, på väg bort från vårt samhälle.
Vilka som denna gång hotat vet jag inte, men tidigare har det varit en liten aktiv grupp på vänsterkanten som tagit sig friheter och satt sig över vår lagstiftning. Något som SD fått känna av. Men som "sann socialist" ge sig på grupper som ändå har det svårt i vårt samhälle stämmer inte. Finns det en aktiv extrem våldshöger i vårt samhälle?

På Destination Gotlands färjor finns devisen "Du är en del av en annans upplevelse - visa hänsyn", kan den liberala tanken beskrivas bättre? Kanske vi ska önska fler av vänster/högeraktivisterna välkomna på en resa tur-och-retur till Gotland?

2 kommentarer:

 1. Hej Lars !
  Visst finns det en extremhöger, eller vad man nu ska kalla dem,som är väldigt våldsam.Varken extremer som använder våld på något sätt,på någon kant, kan och ska inte accepteras.
  De ska lagföras och dömas för sina brott !Det har varit ganska många under de senaste åren jag varit nämndeman

  SvaraRadera
 2. Hej Christina
  Håller med dig, alla extremister är otäcka och ska inte accepteras. Vår demokrati måste försvaras, att genom våld påtvinga andra sina åsikter är fel, även om man har tillstånd att demonstrera.

  SvaraRadera