måndag 21 juni 2010

Bröllop i fotbollstider

Nu har vi haft ett möte med vår "turistkonsult" som avlämnat sin rapport. Enligt statistiken besöks vårt område av ca 600 000 personer varje år. Så frågan är hur vi ska få dem att stanna fler dagar och lägga en större delar av reskassan i våra kassaapparater. Nu ska vi i arbetsgruppen gå vidare med att förbereda ett möte med en bredare inbjudan till intresserade i området.

Nu har vi haft vårt bröllop och livet kan gå vidare med VM i fotboll. Man kan tycka vad man vill om monarki eller republik, men två saker bevisade man i helgen. Dels konstaterade vår kung att i Sverige styr kärleken vem man gifter sig med, inte släkten. Dels att vår kronprinsessa och nya prins är duktiga marknadsförare av vårt land. Prins Daniels tal vid middagen var det enda (som redovisades) helt utan skrivet manus, jag tycker han klarade sin debut med glans.

Idag är det sommarsolståndet, den dag då ljuset segrar över nattens mörker. Även om det nu vänder mot vinter igen har vi en lång och skön sommar kvar att njuta av.
Jag önskar dig en fin midsommar, vår stora sommarfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar